Nemzetközi foci

Elképzelhető, hogy Bogdán mégis marad

Az angol Bolton Wanderers magyar kapusa nem kapkod, hamarosan tárgyal az esetleges új szerződéséről.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar kapus jelenleg érvényes szerződésének utolsó esztendejébe lép az angol másodosztályú Bolton Wanderers csapatánál. Dougie Freedman menedzser már jelezte, hogy szeretné hosszabb távra a klubhoz kötni, ha pénzügyileg lesz rá lehetősége, de a költségvetés igencsak szűkös, ezért a távozása is szóba került már.

A theboltonnews.co.uk azt írja, Bogdán továbbra is nyugodt, és arra számít, hogy június végén, a felkészülés elején ismét csatlakozik csapatához, illetve készen áll, hogy a következő bajnokságot is jelenlegi klubja színeiben kezdje meg. A 26 éves játékos nem rejti véka alá, hogy ismét az angol élvonalban szeretne védeni, de szívesen maradna jelenlegi együttesénél, hogy vele harcolják ki a feljutást.

– Az elmúlt hetekben arra koncentráltam, hogy mindent megtegyek a pályán kívül azért, hogy szépre sikeredjen a szezon vége. Most három-négy hét pihenő következik számomra, aztán pedig készen állok egy remek szezonra. Elképzelhető, hogy a szabadságom után tárgyalunk majd – nyilatkozta Bogdán Ádám. – Mindig mondtam, hogy szeretnék visszakerülni a Premier League-be, és még most is az a célom, hogy ezt megtegyem a Boltonnal. Én csak arra lehetek hatással, hogy hogyan készülök és edzek, a többi nem rajtam múlik.

Bogdán csalódott, amiért csak a 14. helyet tudták megcsípni a bajnokságban, de elismerte, hogy lehetett volna sokkal rosszabb is.

– Amikor rosszul kezdtünk, és nem jöttek az eredmények, az egyetlen dolog, amit tehettünk, hogy megpróbáltuk megfordítani a rossz szériánkat. A bajnokság akkor még olyan szoros volt, hogy valahogy sikerült. Rátaláltunk a győztes útra és a győztes mentalitásra, és sikerült egy igazán jó időszakot produkálnunk, de sajnos már túl késő volt. A kezdet gyengére, a szezon vége viszont pozitívra sikeredett, de az idényünk összességében nem tetszett, mert azt akartam, hogy jobb helyen végezzünk – mondta végül Bogdán Ádám.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik