Nemzetközi foci

Bogdán örül a góltalanságnak

Hosszú idő után fordult elő ismét, hogy a Bolton magyar kapusa nem kapott gólt bajnoki meccsen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Pestmegyeifoci.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 24 csapatosa angol másodosztály 19. helyén áll a Bolton Wanderers. A magyar válogatott kapus, Bogdán Ádám együttese kilenc mérkőzésen keresztül nyeretlen maradt, de a 32. fordulóban ez megszakadt, hiszen 2-0-ra nyertek Tőzsér Dániel csapata, a Watford ellen.

Az idei naptári év első sikere után egy újabb fontos összecsapás, a Blackburn Rovers elleni rangadó következik szombaton. A theboltonnews.co.uk oldalon megjelent interjúban Bogdán elmondta, hogy reményei szerint profitálhatnak a legutóbbi győzelemből, és a következő fordulóban ugyanolyan teljesítményt kell nyújtaniuk, mint az elmúlt hétvégén.

– Nagy lépést tettünk, hogy felzárkózzunk. Nehéz megmondani, hogy ezzel új szezon kezdődik-e számunkra, de azt hiszem, a Blackburn ellen is látható lesz a jó teljesítmény. Jól játszottunk, és remélhetőleg meg tudjuk ismételni, és ismét győzelemnek örülhetünk. Természetesen a következő meccsen is megfelelően kell koncentrálnunk. Voltak bőven pozitívumok, amelyeket meg kell tartanunk. Ez nagy lökést, önbizalmat adhat – nyilatkozta Bogdán Ádám.

Honfitársunk kiemelte, hogy már az elmúlt hetekben is jól játszott a Bolton, mégsem jöttek a jó eredmények, mert a kulcsfontosságú pillanatokban nem tudták kihasználni a helyzeteiket, a Millwall ellen ráadásul egy büntetőt is elhibáztak.

– Szombaton jött a fordulópont, és még több gólt is szerezhettünk volna. Sikerült visszatalálnunk a helyes útra, és ez megkönnyebbülést jelent.

Bogdán számára ritka győzelem volt ez, mert legutóbb 11 hónapja fordult elő, hogy nem kapott gólt hazai pályán, bár kihagyott néhány hónapot a térdsérülése miatt.

– Örömömre szolgál, hogy újra nyertünk, és nem kaptam gólt. Mindig erre törekszem, de ez nem mindig olyan egyszerű, mint az ember gondolná. Próbálok szerepet játszani a csapatmunkában is, és nagyon örülök, ha kettő-egyre, vagy három-kettőre győzünk, de ha nem kapok gólt, azért az nagy jutalom – mondta végül Bogdán Ádám.

Dzsudzsák: reális esélyünk van!

Újabb bejegyzéssel jelentkezett a Facebookon az orosz Dinamo Moszkva és a magyar válogatott szélső középpályása, Dzsudzsák Balázs, aki az Európa-bajnoki selejtező vasárnapi sorsolásáról is kifejtette véleményét.

„Itt vagyunk Törökországban, ismét edzőtáborban. Innen követtem az EB-sorsolást. Örültem az eredménynek, mert úgy gondolom, hogy habár elég kiegyenlített erőkből áll a csoport, reális esélyünk van odaérni a kvalifikációt érő helyek egyikére. Nagyon sok munka áll előttünk, mindent megteszünk érte!” – írta Dzsudzsák Balázs.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik