Nemzetközi foci

Lovrencsics idén nyáron távozik

A Lech Poznan alelnöke szerint nem valószínű, hogy a klub képes lesz megtartani a magyar játékost.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Piotr Rutkowski alelnök a bulgarska.pl oldalon úgy fogalmazott, hogy érdekes ajánlatokat kaptak két játékossal kapcsolatban, és nagyon komoly az érdeklődés irántuk. Lovrencsics Gergőn kívül egyébként Luke Teodorczyk is rendkívül kelendő a Lech Poznań labdarúgói közül.

Soha nem tagadták, hogy ez a klub a fiatal, tehetséges játékosok számára ugródeszka lehet egy nagyobb karrier felé. A Poznan most is elősegítheti, hogy és a legjobb pillanatban mehessen ez a két játékos egy erősebb külföldi ligába. Lovrencsics Gergő zöld utat kapott az átigazolással kapcsolatban.

– Optimális életkorban van, és a Lech színeiben már megmutatta a tudását két év alatt. Sokat fejlődött, de ha menni akar, segítenünk neki megtalálni a legjobb klubot – mondta Piotr Rutkowski.

A 25 éves játékos lassacskán a válogatott keretnek is alapembere lesz, és nem titok, hogy a piaci értéke immár a többszöröse annak, amennyiért annak idején megszerezték a lengyelek a Lombard Pápától.

Rutkowski alelnök elmondta, ahogy korábban Lewandowski és Rudnevs, úgy most Lovrencsics utódját is megtalálták már. Az átigazolásokat május végén, június elején szeretnék intézni és lezárni.