Nemzetközi foci

Egy pontot ért Leandro gólja

Kovács Zoltán is pályára lépett a ciprusi bajnokságban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Gyűjtőcikkünkben a szerdai eseményeket foglaljuk össze.

Kovács Zoltán védte a ciprusi Arisz Limasszol kapuját a Nea Szalamisz elleni osztályozó mérkőzésen. A vendégek magyar kapusát háromszor mattolta az ellenfél, de így is győzelmet ünnepelhetett, ugyanis csapata négy góllal válaszolt. 4-3-as sikerével az Arisz három ponttal lépett el a kiesőzónától.

A szintén a ciprusi élvonalban szereplő, Leandrót is soraiban tudó Omonia Nicosia az Ermiszt fogadta a rájátszásban. Ezen a mérkőzésen is potyogtak a gólok: 3-3-as döntetlennel ért véget az összecsapás. Leandro kezdőként jutott szóhoz a hazaiaknál, és ő szerezte csapata harmadik találatát. A másik két Omonia-gólt is egy ismerős játékos jegyezte: a korábbi Fradi-légiós, André Schembri duplázott. Az Omonia ötödik a bajnokságban, három ponttal lemaradva az Európa Liga-indulást érő helyektől.

Gruborovics Tamást nem nevezték az Inter Turku keretébe. A támadó együttese 1-0-s vereséget szenvedett a finn bajnokság negyedik fordulójában.

Olvasói sztorik