Nemzetközi foci

Bogdán most sem kapott gólt

Vida Krisztofer együttese nagyon kikapott; Koman és Gyepes sérülés miatt kimaradt csapatából.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Cikkünkben a pénteki eseményeket foglaljuk össze.

Bogdán Ádám ismét hibátlanul őrizte csapata, a Bolton Wanderers kapuját. Az együttes a Charlton Athletic otthonában játszott 0-0-s döntetlent, és immáron hét forduló óta veretlen az angol másodosztályban.

A holland másodosztályban szereplő Jong Twente súlyos, 5-1-es vereségbe futott bele a Helmond otthonában. A vendégeknél Vida Krisztofer kezdőként lépett pályára, és végigjátszotta a kilencven percet.

A malajziai bajnokságban szereplő Sarawak 1-0-s sikert aratott a Kelantan elleni bajnokin. A csapat védője, Gyepes Gábor hét közben megsérült, így nem lépett pályára, és várhatóan egy hónapig nem is állhat a klub rendelkezésére.

Szintén sérülése után lábadozik Koman Vladimir, így nem lehetett aktív részese csapata, az orosz élvonalbeli FK Ural 2-0-s győzelmének az Amkar Perm ellen, idegenben.

Olvasói sztorik