Nemzetközi foci

A szurkolók megállították Királyék buszát

Az edző és a játékosok húsz percig beszélgettek a feldühödött és csalódott drukkerekkel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mintegy harmincfős szurkolói csoport állította meg a Dynamo Dresden otthonában 4-2-es vereséget szenvedő 1860 München csapatbuszát. A hajnali négy órakor hazaérkező Király Gáborék végül kiszálltak, és jó húsz percet beszélgettek a csalódott drukkerekkel – írja a magyar kapus honlapja.

A tizedik helyen áll a tabellán az 1860 München a német másodosztályban. Négy fordulóval a vége előtt elúszott az esély a feljutásra. Ezért, és a mutatott játék miatt is csalódott a népes szurkolótábor. A hétfő esti, Dynamo Dresden elleni 4-2-es vereség végleg elkeseredetté tette a rajongókat, hiszen a müncheniek 44 perc alatt négy gólt kaptak.

Egy feldühödött szurkolói csoport a hajnalban hazaérkező csapat buszát szó szerint megállásra kényszerítette Münchenben. Nem minden játékos szállt le, de Király Gábor, illetve a csapatkapitány Vallori, Kai Büllow, Moritz Volz, és az új vezetőedző Markus von Ahlen minden incidens nélkül elbeszélgetett a feldühödött szurkolókkal. A drukkerek végül húsz perc után elvonultak.

Olvasói sztorik