Nemzetközi foci

Király Gábor a forduló válogatottjában

Remekül védett pénteken a müncheni kapus, majd villámlátogatásra hazatért Szombathelyre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Összesen három müncheni játékos került be a Kicker sportlap által összeállított német másodosztályú forduló válogatottjába, köztük a remek formában lévő kapus, Király Gábor.

A szezon legnagyobb győzelmét aratva az 1860 München 4-0-ra győzte le az Aalen csapatát pénteken. A nagyarányú siker aktív részese volt a korábbi magyar válogatott kapus, aki a találkozó elején kétszer is bravúrosan védett, így előkészítve a támadójáték sikerességét – írja a kiralygabor.eu.

A meccs után villámlátogatást tett Szombathelyen a játékos, aki szombat reggel már Szombathelyen ébredt. Családi program és meccsnézés fért bele a rövid hétvégi kirándulásba. Nem szokatlan ez Király Gábor életében, többször előfordult, hogy a válogatott budapesti mérkőzése után kocsiba ült, és másnap reggel már Münchenben indította a napot. Mivel szeret éjszaka vezetni, és szinte végig autópályán jöhet, most sem okozott gondot az öt-hatórás út.

Kilátogatott a Király SZE–Bük megyei első osztályú mérkőzésre, amelyet az általa alapított csapat 7-2-re megnyert, vasárnap délután pedig már ismét úton volt Münchenbe.

https://www.youtube.com/watch?v=PeoEnQcd-ak

Olvasói sztorik