Nemzetközi foci

Marchisio nem tárgyal a Manchesterrel

A játékos menedzsere megerősítette, hogy ügyfele nem áll kapcsolatban Moyes csapatával.

Kapcsolódó cikkek

Stefano Marchisio, a Juventus középpályásanak édesapja és egyben menedzsere állítja, fia nem áll kapcsolatban a „Vörös Ördögökkel” és elvetette egy lehetséges nyári átigazolás lehetőségét.
David Moyes még januárban írta fel az olasz válogatott játékos nevét arra a listára, amelyen a középpálya megerősítésére megszerzendő lehetséges játékosok szerepeltek. Az edző egyébként csodálja Marchisio játékát, de ennek ellenére sincs rá sok esély, hogy nyártól keretében tudja a labdarúgót.
„Több alkalommal kaptunk érdeklődő hívásokat olyan csapatok ügynökeitől, mint például az Arsenal, a Manchester United vagy éppen a Liverpool” – idézte Stefanót a Calciomercato.
„Azonban egyik hívás sem jött közvetlenül a kluboktól, de ha így történt volna, egyébként is azonnal a Juventushoz küldtem volna őket tárgyalásra.”
Marchisio jelenlegi szerződése két év múlva jár le és édesapja tudja, hogy 28 éves fiára nem nehezedik semmiféle nyomás a hosszabbítást illetően.
„Olvastam már itt-ott, hogy a hosszabbítás sürgős lehetne, de Claudio a jelenlegi szezonra fókuszál, és nem gondolkozik a szerződésén.”
„A mostani megállapodás 2016-ban jár le, így bőven van időnk tárgyalásokra.”
Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik