Nemzetközi foci

A United kész eladni Hernandezt

A mexikói támadó nyáron távozhat az Old Traffordról, az Atléticóhoz vagy Valenciába kerülhet.

Ne maradj le a topligák friss híreiről! Eredmények, nyilatkozatok, átigazolási pletykák! Klikk és like a Facebookon!

A goal.com értesülései szerint a Manchester United kész megválni Javier Hernandeztől a nyáron. A mexikói támadó az utóbbi időben többször is panaszkodott arra, hogy kevés játékidő jut számára, ezért ha a lehetőség úgy hozza, szeretne váltani. Davis Moyes a jelek szerint megadja számára ezt a lehetőséget.

A játékos korábban Oroszországba, a Rubin Kazanyhoz is szívesen eligazolt volna, ám hiába az ajánlat, a United januárban még nem akarta elengedni őt.

Nyáron az orosznál jóval patinásabb klubok ajánlataiból válogathat majd – írja a szaklap. A két fő kérőnek a Valencia és az Atlético Madrid tűnik.

A “Matracosok” vélhetően az idény végén megválnak a gólgyáros Diego Costától, akinek a helyére muszáj lenne egy világklasszis csatárt szerződtetniük, ő lehet Hernandez.

Az utóbbi évek nehéz anyagi helyzete után a Valenciánál is új korszak kezdődhet, köszönhetően a szingapúri olajmilliárdos, Peter Lim tervezett befektetésének. Az üzletember szeretné ismét a Barcelona és a Real Madrid fő kihívójává tenni a “Denevéreket” és ezért bizony hajlandó mélyen a zsebébe nyúlni. A mexikói megszerzése illene a felvázolt koncepcióba.

Hernandez 2010-ben a Guadalajarától igazolt az Old Traffordra, 141 tétmeccsen 57 góllal segítette eddig a “Vörös Ördögöket”.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Olvasói sztorik