Nemzetközi foci

Prandelli csodálja Tottit

Az olasz szövetségi kapitány nevezné Tottit a vb-re, ha továbbra is ilyen formát mutat.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A 37 esztendős Francesco Totti sokad virágzását éli az AS Romában. A farkasok hét forduló után 100%-osan állnak a Serie A élén. A rutinos karmester 7 meccsen 3 gól mellett már 6 asszisztot is kiosztott.

“Ha a világbajnokság három hét múlva kezdődne, nem lenne kérdés, Francesco Totti jönne velünk a 2014-es brazíliai vb-re. De egy hónappal a kezdés előtt kell majd értékelnünk a helyzetet” – nyilatkozta Cesare Prandelli.
Az olasz mester egyelőre nem kereste fel Tottit, hogy térjen vissza a válogatottba, de az újságírók élénken faggatták az esélyekről.
“Egyelőre nem gondolok a nemzeti csapatra” – reagált szűkszavúan Totti.
Az olasz válogatott október 11-én idegenben játszik Dániával vb-selejtezőt, majd október 15-én Örményországot fogadja.
A keret:
Kapusok: Gianluigi Buffon (Juventus), Federico Marchetti (Lazio), Salvatore Sirigu (PSG)
Védők: Ignazio Abate (Milan), Davide Astori (Cagliari), Federico Balzaretti (Roma), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Lorenzo De Silvestri (Sampdoria), Manuel Pasqual (Fiorentina), Andrea Ranocchia (Inter)
Középpályások: Alberto Aquilani (Fiorentina), Antonio Candreva (Lazio), Daniele De Rossi (Roma), Alessandro Diamanti (Bologna), Alessandro Florenzi (Roma), Emanuele Giaccherini (Sunderland), Claudio Marchisio (Juventus), Riccardo Montolivo (Milan), Andrea Pirlo (Juventus), Andrea Poli (Milan), Thiago Motta (PSG), Marco Verratti (PSG)
Támadók: Mario Balotelli (Milan), Alessio Cerci (Torino), Alberto Gilardino (Genoa), Lorenzo Insigne (Napoli), Pablo Osvaldo (Southampton), Guiseppe Rossi (Fiorentina)

Olvasói sztorik