Nemzetközi foci

Pászkány a Fradinál? Bolondság!

A kolozsvári üzletembernek esze ágában sincs Magyarországra jönni, hiszen az új célja Dubai.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A romániai ziuadecj.realitatea.net részletes beszámolója szerint a kolozsvári CFR milliárdos tulajdonosa, Pászkány Árpád nyáron elhagyja Kolozsvárt, átteszi a székhelyét Magyarországra, és többségi tulajdont szerez a Ferencvárosban.

A cikk az üzletember közeli barátjára hivatkozva azt írja, Pászkány leépíti az adósságoktól terhelt CFR Cluj csapatát, nem fektet pénzt a klubba, amely már nem is érdekli őt, hiszen a Fradi az új célpontja.

Ferencvárosi szerepvállalásáról egyébként már korábban is cikkezett a román és a magyar sajtó egyaránt, de a ziardecluj.ro oldalon nem sokkal később napvilágot látott a cáfolat. Pászkány valóban elhagyhatja Kolozsvár és Romániát, de útja minden bizonnyal az Egyesült Arab Emírségekbe vezet.

A hosszú írás szerint eladja minden romániai érdekeltségét, és Dubaiban folytatja üzleti tevékenységét.

– Ki az a bolond, aki ezeket a pletykákat terjesztette? Nagyon felkészületlen aki azt feltételezi, hogy engem érdekel egy magyar csapat, tekintettel arra, hogy a magyar bajnokság sokkal lejjebb van rangsorolva, mint a román, ezért kevesebb hirdetési pénzre van kilátás – mondta az FTC-vel kapcsolatos felvetésre Pászkány.

Olvasói sztorik