Nemzetközi foci

Az utolsó percben kapott ki Tőzsér csapata

Keddi gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó honfitársaink teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Cikkünkben a keddi mérkőzéseket foglaljuk össze.

Az olasz másodosztályban a 12. helyezett Carpi az utolsó előtti Padova csapatát látta vendégül egy újrajátszott mérkőzésen. Az eredeti meccs a világítóberendezés meghibásodása miatt az első félidő derekán, 1–1-es állásnál szakadt félbe. A 26. perctől folytatódó 1-1-es végeredménnyel záródó találkozón a hazaiaknál végig a kapuban volt Kovácsik Ádám, míg a vendégek magyar támadója, Feczesin Róbert a keretben sem kapott helyet.

Varga József kezdőként végig a pályán volt a Middlesbrough együttesében, amikor csapata a Nottingham alakulatát fogadta az angol másodosztály 34. játéknapján. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel ért véget. Bogdán Ádámmal a kapujában állt fel a Bolton a harmadik helyezett Derby otthonában, és a vendégek elraboltak egy pontot az esélyesebb hazaiaktól, 0-0 lett a vége. A Watford a Doncaster vendégeként lépett pályára. A vendégek magyar középpályása, Tőzsér Dániel kezdőként kapott szerepet, és végigjátszotta a 2-1-es vereséggel záródó meccset, amelyen a watfordiak emberhátrányban egyenlítettek, de a 93. percben kapott góllal kaptak ki.

Olvasói sztorik