Nemzetközi foci

Gulácsi Péter: állkapocscsont-törés

Csapattársával ütközött a magyar kapus, mindketten agyrázkódást szenvedtek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Cikkünkben a vasárnapi mérkőzéseket összegezzük.

Gulácsi Péter csapata, az osztrák élvonalban listavezető Red Bull Salzburg 6-3-as sikert aratott a Rapid Wien ellen. A találkozón a magyar kapus csak az első félidőben volt a pályán, a szünetben le kellett cserélni, mert az ellenfél egyik támadójával, az éppen a Salzburgtól kölcsönben szereplő Christopher Dibonnal ütközött. Az ellenfél játékosát azonnal kórházba szállították, és osztrák lapinformációk szerint Gulácsi Pétert is kivizsgálásra vitték a mérkőzés után. Állapotáról a vizsgálatok után tudnak bővebb információt adni.

A Sport TV esti magazinműsorában elhangzott, hogy Gulácsi Péter állkapocs-csonttörést szenvedett.

Stieber Zoltán kezdőként lépett pályára a német másodosztályú Greuther Fürth csapatában. A feljutásért harcoló együttes fordulatos mérkőzésen, 2-1-es hátrányból fordítva győzte le 3-2-re az FSV Frankfurtot. A hajrában, 2-2-es állásnál a magyar támadó adott középre egy szögletet, melyet Mavraj bólintott a kapuba. Korcsmár Zsolt továbbra is sérült, így ő, és Szilvási Péter sem volt ott a Fürth keretében. Hajnal Tamást sem nevezték az Ingolstadt csapatába: az együttes 1-1-re végzett a Dresden ellen.

Vadócz Krisztián sem járt több szerencsével: kimaradt a dán élvonalbeli Odense csapatából – klubja 1-0-ra kikapott az Esbjerg vendégeként.

Adorján Krisztián is kihagyta csapata legutóbbi bajnokiját: a Groningen 1-1-es döntetlent játszott a Cambuur ellen a holland bajnokságban.

A sérült Köteles László nélkül 2-0-ra kapott ki az Anderlechttől a Genk a belga élvonalban.

Megyeri Balázs a kispadról nézte végig, ahogy csapata, a görög élvonalbeli listavezető Olympiakosz elveszíti bajnoki veretlenségét a Panathinaikosz elleni rangadón. A vendégek 3-0-ra nyertek riválisuk ellen.

Olvasói sztorik