Nemzetközi foci

Három magyaros győzelem

Honfitársaink közül senki sem volt kezdő péntek este.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Cikkünkben a pénteki mérkőzéseket összegezzük.

A német másodosztályú Energie Cottbus játékosa, Sváb Dániel mintegy 25 percet töltött a pályán csapata Kaiserslautern elleni bajnokiján. A magyar játékos klubja 1-0-s sikert aratott úgy, hogy már a találkozó harmadik percében megszerezte az összecsapás egyetlen találatát.

Otigba Kenneth és Varga Szabolcs is csak a kispadon kapott helyet a Heerenveen mérkőzésén. A holland bajnokság 26. fordulójában csapatuk 2-1-es sikert aratott a Heracles vendégeként.

Filkor Attila csapata, a francia második vonalban szereplő Chateauroux 2-0-ra győzött az Arles-Avignon elleni bajnokin.

Az olasz másodosztály 27. fordulójának nyitónapján Feczesin Róbert csapata, a Padova a Latina vendége volt. A találkozón sima, 3-0-s vereségbe szaladt bele a magyar középpályást a 80. perctől soraiban tudó Padova.

Kovács Péter is csereként lépett pályára a norvég Strömsgodset edzőmérkőzésén. Csapata az orosz Szpartak Moszkvával találkozott, és 3-2-es vereséget szenvedett. A magyar csatár a szünetben állt be, 2-2-es állásnál.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik