Nemzetközi foci

Letörték az ördög szarvát

Megyeri Balázs csapata 2-0-ra győzött a Manchester United ellen a Bajnokok Ligájában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Tamás Krisztián a kezdőcsapatban kapott helyet az AC Milan U19-es együttesében a Chelsea ellen, az UEFA Ifjúsági Liga egymeccses nyolcaddöntőjében. A 18 éves balhátvéd végigjátszotta a mérkőzést, amelyet Filippo Inzaghi együttese 4-1-ra elvesztett a londoni kékek otthonában. Tamás Krisztián a nyolcvanadik percben részese volt az olaszok szépítő góljának, ugyanis ő került ziccerbe, amit az angolok kapusa szögletre mentett. A sarokrúgásból, egy fejessel szépített az AC Milan, ezzel kialakult a 4-1-es végeredmény.

Két orosz csapat játszott egymással edzőmeccset Törökországban: a Dinamo Moszkva 2-1-re nyert az Amkar Perm ellen. A győztes együttesben Dzsudzsák Balázs végig a pályán volt, de gólt nem szerzett.

Megyeri Balázs a kispadon ült, mégis óriási élményben lehetett része, hiszen csapata, a görög Olympiakosz 2-0-ra legyőzte a Manchester United gárdáját a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A magyar válogatott hálóőr klubja ezzel óriási lépést tett, hogy bejusson a legjobb nyolc közé. A visszavágót március 19-én rendezik.

Olvasói sztorik