Nemzetközi foci

Neymar újra elérhető

A Barcelona sztárja és kedvese, Bruna Marquezine szakítottak, Neymar újra szingli.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A támadó és kedvese még egy évvel ezelőtt jöttek össze Brazíliában, azonban Neymar barcelonai szerződtetésével minden megváltozott. Ugyan eleinte szó volt róla, hogy Spanyolországban bútoroznak össze a fiatalok, a hazájában nagy hírnévnek örvendő Bruna inkább a karriert választotta.

Sokáig nem voltak problémák és a színésznőként is egyre sikeresebb modell a kezdeti hisztik után egyre jobban belerázódott a távkapcsolatba és saját bevallása szerint egy idő utánmár élvezni is kezdte azt.
Azonban, ahogy az lenni szokott, a fiatalok megunták, hogy csak nagyon ritkán érezhetik egymás közelségét, a telefonos és internetes kapcsolattartás nagyon kevésnek bizonyult, így a napokban úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják életüket.
A döntés véglegesnek tűnik, Bruna hazájában már az újságoknak is lenyilatkozta, hogy ennyi volt, illetve minden közösségi oldaláról törölte a Neymarral közös fotókat. A napokban feltöltött képei alapján pedig boldognak, kiegyensúlyozottnak tűnik.

A labdarúgó Instagramon osztott meg egy képet a szakítás napján, a nyakára írt szövegen ez áll: „tudo passa”, vagyis minden elmúlik.

Olvasói sztorik