Nemzetközi foci

Xavi: „Nem hagyom el a Barcát.”

A középpályás maradna jelenlegi klubjánál és az edzőt dicséri.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Xavi esküszik, nincs szándékában elhagynia a Barcelonát a közeljövőben és szeretné kitölteni a szerződését.
A katalánok egyik kedvencét nemrégiben szóba hozták a New York Red Bulls csapatával és arról is szóltak a pletykák, hogy esetleg Katarban fejezi be aktív karrierjét, nem kis summáért.
Azonban a 34 éves futballista világosan közzétette szándékát, miszerint egészen a visszavonulásáig akarja erősíteni a Barcát.
„Nem megyek Katarba vagy New Yorkba, szeretném kitölteni a szerződésem a Barcával” – mondta a klub hivatalos honlapjának.
„Itt maradok. Fontosnak érzem magam és hasznos tagja vagyok a csapatnak. Hosszú ideje játszom itt, rengeteg emlék köt ide és persze az a sok cím, amit ezzel a generációval nyertünk. Elég egy szempillantást vetni a múltra és azonnal rájövünk, mennyire élveztük ezt az időszakot.”
Ezt követően a spanyol válogatott kitért a jelenlegi edző, Gerardo Martino teljesítményére is.
„Tata elképesztő munkát végez a csapattal” – tette hozzá.
A Barcelona jelenleg a La Liga első helyén áll, mögöttük az Atletico Madrid azonos, 54 ponttal 21 meccsen, harmadik helyen pedig a Real Madrid, csupán egy ponttal lemaradva.

Olvasói sztorik