Nemzetközi foci

Xavi: lehet nem a Barcában fejezem be

A katalánok karmestere lassan 34. életévét is betölti...

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Az idő nem áll meg, és ez bizony a legnagyobb klasszisokra is vonatkozik.
A Barcelona rutinos irányítója, Xavi Hernández idén már a harmincnégyet tölti, így a sikerek közepette lassan-lassan a visszavonulás kérdése is felüti a fejét. A labdarúgó, aki idén 22 tétmérkőzésen lépett pályára, és szerződése 2016 nyaráig érvényes a katalánokkal, minderről a Panenka Magazinnak adott interjúban beszélt. Az anyagból kiderül, elképzelhetőnek tartja, hogy máshol fejezze be a karrierjét, mint a Barcelona.
“Nehéz dolog pályafutásod végéig a Barcánál maradni. Nem tudom, hogy az én karrierem vajon Barcelonában ér-e véget, vagy valahol máshol. Szeretném, ha így alakulna, de nem tudhatom, hogy mi fog történni a jövőben.”
“Jó állapotban érzem magam, jobb formában, mint az előző két szezonban bármikor. Nem akarok kihagyni egyetlen meccset sem, ennek ellenére érzem, időnként nem árt kicsit több pihenőidőt adni magamnak.”
“Szeretek a Barcelonában játszani a klub filozófiája miatt. De ha távoznom kéne, más klubnál is örömmel tudnék futballozni. Nem is tudom… a prioritás persze mindig a Barca lesz” – zárta gondolatmenetét a karmester.

Olvasói sztorik