Nemzetközi foci

Torres nélkül a Chelsea

A kékek támadója egy hónapra dőlt ki, miután térdsérülést szenvedett, Demba ideje eljött.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Fernando Torres oldalszalagja sérült meg, miután a második félidőben csereként pályára lépett a Manchester United ellen, bár a csapat menedzsere bízik a gyors felépülésben – derül ki a goal.com délutáni írásából.
José Mourinho adta hírül, hogy a csapat csatárát körülbelül egy hónapig kell nélkülöznie, mert a cserepadról beállva vasárnap megsérült a 3-1-es győzelem során, amit a „Vörös Ördögök” felett arattak.
Torres hiánya fejtörést okozhat a mesternek, mert csak Samuel Eto’o és Demba Ba állnak rendelkezésére, ők ketten egészségesek az első csapatban, de arról biztosította a riportereket, hogy más sérülés nem akadályozza a csapatát a spanyol válogatott játékos kiesésén kívül.
„Ő az egyetlen (aki sérült). Négy hét vagy három, valami ilyesmi…” – mondta Mourinho.
Az edző korábban elhintette, hogy Demba Ba kikerülhet a Chelsea-ből, egész szezonban csak két meccsen szerepelt.
„Most, hogy elvesztettük Fernandót néhány hétre, Demba maradhat a keretben. Úgy döntöttünk, nem nyitjuk ki előtte az ajtót a távozásra, mert jó játékos és most szükségünk van rá. A következő pár meccs Samuelé és Dembáé, remélem, élnek a lehetőséggel.”
„Demba ideje eljött. Nagy kár, mert Torres jó periódusban volt, de most meg kell adnom a lehetőséget. Demba nagyszerű hetet zárt, nagyon nehéz volt számomra mellőzni őt a kiválasztáson, mert remekül dolgozott, de most itt van az ő ideje…” – tette hozzá José Mourinho.

Olvasói sztorik