Nemzetközi foci

A Chelsea (egyelőre) bukta Rooneyt

José Mourinho nem ragaszkodik az angol támadó megszerzéséhez, csupán pénzért is átengedheti Matát a Unitednak.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Angol lapértesülések szerint egyre közelebb kerül a megegyezéshez a Manchester United és a Chelsea Juan Mata ügyében, akiért rekord összeget, 40-45 millió fontot is kifizethetnek a „Vörös Ördögök”.
José Mourinho ugyan korábban kizártnak nevezte, hogy a 25 éves spanyol középpályást egyik közvetlen riválisának engedje át, azonban a hírek alapján úgy tűnik, a MU ajánlata meggyőzte. Ráadásul a napokban leigazolta a szintén jól szervező támadó középpályást, Nemanja Maticot a Benficától, ezzel pedig az ősszel egyébként is sokat padozó Mata végkép feleslegessé vált a Stamford Bridge-en.
A brit lapok kiemelik, Mourinho meg se próbálta a hosszú ideje csábított Wayne Rooney játékjogára cserélni a spanyol labdarúgóét. A goal.com c. szakportál szerint ezzel a londoniak lényegében le is mondtak a 28 éves csatár megszerzéséről, akiért korábban 50 millió fontot sem sajnáltak volna kiadni.
Rooneyt egyébként a legfrissebb hírek szerint a Real Madrid édesgeti, korábbi csapattársa, Cristiano Ronaldo pedig mindent meg is tesz azért, hogy a habfehér mezben ismét együtt játszhasson manchesteri cimborájával.

Olvasói sztorik