Nemzetközi foci

Lewandowski konfliktusba keveredett

Otthona előtt támadták meg a lengyel játékost, tagadja, hogy erőszakhoz folyamodott volna.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Robert Lewandowski, a Borussia Dortmund támadója tagadja, hogy megtámadta volna azt a 17 éves fiatalt, aki otthona előtt inzultálta őt csütörtök este.
A lengyel válogatott labdarúgó, aki egyébként a szezon végén elhagyja a Dortmundot és a továbbiakban a Bayern Münchent erősíti, állítja, hogy egy csapat tini az este folyamán „kikezdett” vele és ráparancsoltak, hogy szálljon ki az autójából, verbálisan bántalmazták és magyarázatot követeltek az idén nyáron esedékes átigazolására.
A történtek után a csoport egyik tagja panaszt tett a rendőrségen azt állítva, hogy Lewandowski arcon vágta, de a Dortmund csillaga továbbra is kitart amellett, hogy semmiféle erőszakot nem alkalmazott.
Hogy tisztázza az ügyet, mielőtt botrány kerekedne belőle, facebook oldalán tett közzé egy bejegyzést: „Az otthonom előtt történt eset arra kényszerít, hogy tisztázzam magam, mielőtt súlyosabbra fordul a dolog. Egyáltalán nem állt szándékomban egy csapat tinédzsert móresre tanítani, akik úgy érezték, hogy csapatban nagyon kemények, de senkinek sem fogom hagyni, hogy engem vagy a családomat bántsa”.
„Ugyanakkor, szeretném leszögezni, hogy semmiféle erőszakhoz nem folyamodtam azok ellen az emberek ellen, akik a privát szférámat támadták meg… Remélem, ezt majd külön ügyként kezelik, mert szeretnék a szezon végéig csak a Dortmundra koncentrálni és az idény hátralevő részét egyéb bántalmazásoktól mentesen tölteni.”
A csatár szerződése a Bayern Münchennel nem kis felháborodást váltott ki a szurkolók körében, a játékos ügynöke már javasolta, hogy testőröket kellene fogadnia, hogy megvédje magát az agresszív fanoktól.

Olvasói sztorik