Nemzetközi foci

A Bayern München küzd Kroosért

Ugyan még 18 hónapig szerződés köti a játékost, a bajorok biztosra mennének.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A 24 éves középpályásnak jövő nyáron jár le a szerződése a Bayern Münchennél, de a klub már most leült vele tárgyalni a folytatásról.
A német sztárcsapat még mindig próbálja meggyőzni Toni Kroost, hogy új kontraktust írjon alá velük, ismerte be a klub vezérigazgatója, Karl-Heinz Rummenigge – olvasható a goal.com-on.
A német válogatott labdarúgót ugyan 2015-ig köti a szerződése, a bajorok kétségbeesetten próbálkoznak, hogy bebiztosítsák őt a későbbi évekre. Eddig azonban nem jutottak dűlőre a felek, pedig a Bayern nemrégiben két játékosával is hosszabbított, David Alaba és Jerome Boateng is jól érzi magát Németországban.
„Hogy őszinte legyek, mivel a tárgyalások eddig nem hoztak eredményt, ilyenkor csakis a pénzről van szó minden esetben” – nyilatkozta Rummenigge a Kicker magazinnak.
„Reméljük, Toni nálunk töltött idejét meg tudjuk még toldani pár évvel, nagyon szeretnénk ezt.”
Az igazgató azt sem titkolta, hogy a horvát támadó, Mario Mandzukic szerződése is ott hever az asztalon, őt is köreikben tudnák még egy ideig, még annak ellenére is, hogy nyáron csatlakozik a kerethez Robert Lewandowski, aki a Dortmundot hagyja ott a német bajnokért, ráadásul őt ingyen szerzik meg.
„Mario 2016-ig a miénk, de már jeleztük neki és az ügynökének is, hogy boldogan tárgyalnánk vele a későbbiekről. Nagyon meg vagyunk vele elégedve. Emlékszem, sokan hitetlenül rázták a fejüket, amikor hozzánk került a Wolfsburgtól, de ő pontosan az a típusú játékos, akit akartunk, új dolgokat hozott a játékba és mi ennek nagyon örülünk.”

Olvasói sztorik