Nemzetközi foci

“A Barca nem opció Courtois-nak”

Édesapja szerint a fiatal belga hálóőr nem lesz a katalán klub játékosa.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Thibaut Courtois sosem tárgyalt a Barcelonával, és még a gondolat is távol áll tőle, hogy jövőre a katalán klub játékosává váljon, derül ki egy friss interjúból. A 21 éves hálóőr jövőjét illetően csak is két egyesület – anyaklubja, a Chelsea és az Atlético Madrid, ahol jelenleg kölcsönben szerepel – került szóba, állítja a labdarúgó édesapja, Thierry Courtois.
A büszke apa leszögezte, fiát a legkevésbé sem nyomasztjákazok a hírek, melyek szerint a katalán klub mindenben megegyezett a német válogatott Marc-André ter Stegennel.
“Thiabut a legkevésbé sem csalódott amiatt, hogy a Barcelona Ter Stegent akarja. A Barca sosem volt a lehetőségei között, nem tárgyalt velük” – nyilatkozta az idősebb Courtois a Het Nieuwsblad c. lapnak. “Június 30-ig az Atlético Madrid kölcsönjátékosa. Csak két klub fontos a számára, a Chelsea és az Atlético. A jövőt illetően pedig nyilván a Chelsea élvez elsőbbséget” – tette hozzá az apa.
“A napokban még biztos nem lesz tárgyalás a fiam jövőjéről. Az egyetlen dolog, amit biztosan tudok, hogy a következő szezonban is elsőszámú kapus akar lenni, bárhol is védjen” – tekintett a jövőbe Thierry Courtois.

Olvasói sztorik