Nemzetközi foci

Mindenki lenyugodhat Ter Stegen-ügyben

A német kapus éa a Barcelona mindenben megegyezett - írja a Sport. Mondjuk írták már korábban is...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bocs a képzavarért, de ez 2013 legnagyobb pingpong meccse. Egyszer igen, másszor nem. Ter Stegen a Barcáé lesz. Dehogy lesz a Barcáé. Beismerjük – cáfoljuk. Több, mint fél éve tart a huzavona, és csak egy dolog biztos, ha valamiről ennyit beszélnek, ennyit írnak a nemzetközi sajtóban, ott tényleg van valami.
Így volt ez Cristiano Ronaldóval, Neymarral és Gareth Bale-lel is. Miért ne lehetne így Victor Valdés örökösével az FC Barcelonánál?
A Sport.es főoldala ismét Marc-André ter Stegen nevétől hangos. A katalán illetőségű oldal információi szerint minden eldőlt. A Barcelona megegyezett a kapussal és megegyezett a kapust foglalkoztató Borussia Mönchengladbach vezetőségével is. Már csak a hivatalos bejelentés van hátra, mely szerint a 21 éves labdarúgó jövő nyártól a katalánoknál folytatja a pályafutását.
Szóval mindenki lenyugodhat. Az Arsenal. A Juventus. A Borussia Dortmund. A Sport szerint az elmúlt hónapok kemény tárgyalássorozata eredményes volt: a német válogatott labdarúgó a 2014/2015-ös szezontól a Barcelona mezében feszít majd. Vélhetően egy nagy egyessel a hátán.
Thibaut Cortois-nak marad a Chelsea – Atlético – PL-középcsapat háromszöga jövő évre, míg Pepe Reina esetleg Pinto, és a másodhegedűs szerepét átvéve térhet majd vissza nevelőegyesületéhez a Camp Nou-ba.
Ki fogadna rá, hogy így is lesz?
2014-ben kiderül…

Olvasói sztorik