Nemzetközi foci

Mourinho megmentené Casillas jövőjét!

Ez aztán a fordulat: a portugál tréner a Real Madridból igazolna kapust!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tegyük hozzá gyorsan, nem is akárkit! A Bola értesülései szerint José Mourinho a nyáron a Stamford Bridge-re csábítaná Diego Lópezt, a “Királyi Gárda” jelenlegi kezdőkapusát. A 32 éves hálóőrt januárban maga Mourinho igazolta a Realhoz, mikor eltört Iker Casillas ujja. A rutinos labdarúgó azóta kiszoríthatatlanná vált a csapatból, míg a klubikon hiába épült fel, csak a kupasorozatokban védhet.
Az 50 éves menedzser úgy véli, egy európai szinten is eredményes csapatnak két rutinos hálóőrre van szüksége, így Petr Cech mellé szeretne még egy hasonló képességekkel rendelkező riválist: ő lenne López.
Ha a transzfer összejön az két másik kapuvédő jövőjére is komoly hatással lehet. Az egyik maga Iker Casillas, aki így visszakerülhetne a Real kezdőjébe, ezzel pedig véget érnének a találgatások esetleges távozása kapcsán.
A másik a Chelsea kötelékéhez tartozó, de már három éve az Atlético Madridot erősítő Thibaut Courtois, aki ebben az esetben biztos, hogy nem térne vissza a Stamford Bridge-re, és vagy újabb kölcsönszezont kezdene meg, vagy pedig a Barcelonához igazolna.
Ez lenne aztán a népmesei fordulat, nem?

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik