Nemzetközi foci

Casillas egyre közelebb Manchesterhez

Mansour sejk a Real Madrid elnökével tárgyal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Egybehangzó spanyol és angol sajtóértesülések szerint hamarosan megoldódhat az Iker Casillas-kérdés. A rutinos hálóőr megunva a mellőzöttséget, a Real Madridot elhagyva Anglia felé veheti az irányt, ahol a Manchester City kapusa lehet.
Manuel Pellegrini, az „Égszínkékek” menedzsere hosszú ideje kapust keres, miután megrendült a bizalma a City jelenlegi első számú hálóőrében, az angol válogatott Joe Hartban. A chilei szakember korábban Victor Valdést, Willy Caballerót és a szintén brit Fraser Forstert is megkörnyékezte, ám a jelek szerint a végső megoldást a 32 esztendős Casillas kivásárlása lehet.
A 152-szeres spanyol válogatott hálóőr az idei szezonban még egyetlen bajnokin sem jutott szóhoz Diego López mögött a „Királyiaknál”, ez pedig hosszútávon a vb-részvételébe is kerülhet, így a közelmúltban kijelentette, ha januárig nem tudja visszaszerezni a helyét a kezdőben, akkor kénytelen lesz távozni nevelőegyesületétől.
A jelek szerint elérkezett az idő…
Sheikh Mansour, a Manchester City tulajdonosa, valamint Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke a hírek szerint a napokban tárgyalóasztalhoz ül, hogy tisztázzák Casillas januári klubváltásának feltételeit.

Olvasói sztorik