Hírek

Diego Costán múlik Courtois jövője?

Az Atlético elcserélné a csatár játékjogát a belga kapuséra.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Érdekes csereüzlet születhet a zöld asztalnál a januári átigazolási időszak során.

A Sunday People újságírója, Tom Hopkinson arról számolt be, az Atlético Madrid újabb offenzívát indított a Chelsea-nél azért, hogy megtarthassák az együttesnél kölcsönben szereplő belga válogatott kapust, Thibaut Courtois-t.

A cikk szerint José Mourinho az elmúlt héten jelezte a madridi klub vezetősége felé, hogy kezdjenek új kapust keresni, mert a világbajnokság után már nem engedik vissza egy negyedik kölcsönszezonra is a 21 éves hálóőrt. A portugál menedzser szeretné, ha Courtois a Premier League-ben is bizonyítaná rátermettségét, mielőtt a Chelsea elsőszámú kapusává válhatna, így a spanyolok helyett az angol élvonal egyik középcsapatához küldené egy idényre.
Az Atlético azonban ebbe nem akar beletörődni, és a hírek szerint még azt a lehetőséget is megfontolandónak tartják, hogy Courtois játékjogáért cserébe elengedjék a londoniak által is csábított Diego Costát. A 25 éves támadó ontja a gólokat, idén már 19 találatnál jár a spanyol élvonalban, ezzel pedig vezeti a góllövőlistát Cristiano Ronaldo előtt.
Ha José Mourinho elfogadja az ajánlatot, az komoly hatással lehet az FC Barcelona életére is, mivel akatalánok szintén komoly erőkkel dolgoznak azon, hogy megszerezzék a Chelsea kötelékébe tartozó kapustehetséget.

Olvasói sztorik