Nemzetközi foci

Holland válogatottal pótolnák Reinát

A Napoli a Newcastle kapusát szemelte ki magának.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Angol lapértesülések szerint Rafa Benítez fő kiszemeltje Tim Krul, a Newcastle United kapusa az idény végén távozó Pepe Reina pótlására.

A 31 esztendős spanyol hálóőr jelenleg kölcsönben szerepel az olasz együttesnél, és vélhetően a következő szezont már máshol kezdi meg. Anyaklubja a Liverpool szintén nem tart igényt rá, így a nevető harmadika Barcelona lehet, amely könnyedén kifizetheti érte a Mersey-partiak által kért 6-8 millió fontot.
A Napoli Reina távozása esetén se szeretne világklasszis kapus nélkül maradni, a 25 esztendős Krul pedig Newcastle-i teljesítményével kezd rászolgálni erre a titulusra. Az utóbbi három évben igazi húzóembere lett a klubnak, ahova 2005-ben még ifistaként igazolt.
Benítez számára azonban kisebb gondot okozhat, hogy a holland válogatott labdarúgó szerződése 2017 nyaráig szól a Newcastle-nél, és a hírek szerint nem gondolkozik a váltáson. Az viszont jó hír lehet a spanyolnak, hogy a “Szarkák” élénk érdeklődést mutatnak a Reading fiatal kapuvédője, Alex McCarthy iránt, így vélhetően megfelelő ajánlat esetén hajlandóak lennének lemondani Krulról.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik