Nemzetközi foci

Reina kész visszatérni Barcelonába

A 31 esztendős spanyol kapus szerint igazi privilégium a katalánoknál játszani.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A jólértesültek szerint Pepe Reina neve is benne van abban a bizonyos kalapban, amelyből majd kikerült az FC Barcelona következő kapusának neve. A rutinos hálóőr annakidején a katalán klub utánpótlásában nevelkedett, majd 2000 és 2002 között 30 bajnokin pályára is lépett a klub színeiben.
“Aki valaha játszott a Barcelonában, az tudja, hogy igazi kiváltság a klub alkalmazásában állni – nyilatkozta Reina az El Mundo Deportivónak. – Szerencsém volt, hogy ott játszhattam és több szép évet is eltölthettem, szóval, ha úgy alakulna szívesen térnék vissza.”
“Jó érzés, ha egy akkora klub, mint a Barcelona figyeli az embert. De most csak annyit szeretnék, hogy boldoggá tegyem a teljesítményemmel a nápolyiakat. Szuper boldog vagyok itt. Olyan érzések tértek most vissza, amik már nagyon rég hiányoztak.
Reina a Barcelonától távozó Valdésról is ejtett néhány szót.
“Nehéz megérteni, hogy az adott helyzetben mi a motivációja, de muszáj tiszteletben tartani. Mindent megtett karrierje során a Barcáért és mindent megnyert a klubbal – miért ne mondjuk ki – ő a klub történetének legjobb kapusa” – mondta Reina.

Olvasói sztorik