Nemzetközi foci

Dzsudzsák Balázst a Fulham keresi

Újabb sajtóhír látott napvilágot arról, hogy a magyar válogatott középpályása Angliába igazolhat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az egyik orosz lap cikke szerint Dzsudzsák Balázs ajánlatot kapott az angol élvonalbeli Fulham csapatától. Az izvestia.ru értesülései szerint a londoni klub már túl van az előzetes tárgyalásokon a támadó középpályás menedzserével, jelenleg pedig előkészítik a hivatalos ajánlatot a Dinamo Moszkva számára.

Vörösbaranyi József játékosügynök megerősítette, hogy érdeklődnek ügyfele iránt, de hangsúlyozta, hogy Dzsudzsák minden gondolata a Dinamo körül forog.

A magyar válogatott szélső középpályása soha nem titkolta, hogy szívesen visszatérne Nyugat-Európába, de a moszkvaiak román edzője, Dan Petrescu ragaszkodik hozzá. Korábban az olasz Internationale és az angol Liverpool érdeklődéséről lehetett hallani.

A cikkben a Dinamo korábbi edzője, Szergej Szilkin is megszólalt. Kifejtette, hogy jelenleg Dzsudzsák a csapat egyik legfontosabb játékosa, akinek nagy előnye a sokoldalúság. Éppen ezért biztos benne, hogy egy nyugat-európai klubban is megállná a helyét. A tréner hozzátette: a magyar labdarúgó távozása nem fogja negatívan befolyásolni a moszkvai csapat teljesítményét, mert elég sok jó játékosa van a Dinamónak, aki képes Dzsudzsák posztján szerepelni.

Olvasói sztorik