Hírek

Dzsudzsák: irány a Bundesliga?

A Hamburg trénere a magyar játékos szerződtetését fontolgatja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Úgy tűnik, több neves európai klubot sem hagyott hidegen a hír, mely szerint Dzsudzsák Balázs már a télen klubot váltana, és elhagyná jelenlegi együttesét a Dinamo Moszkvát.

A 4-4-2.com beszámolója szerint a Hamburger SV frissen kinevezett edzője, Bert van Marwijk már jelezte is a német klub vezetői felé, biztosítsák számára a szükséges anyagi keretet a 26 éves szélső megszerzésére.

A 61 esztendős tréner még a PSV-s időszakból ismeri a magyart, akinek több mérkőzését is látta, mint a holland válogatott akkori szövetségi kapitánya.

Marwijk szerint, aki épp egy hete vette át a Bundesligában csupán 16., azaz osztályozós helyen szerénykedő klub kispadját, a kellő kreativitás hiányzik a csapat játékából. Ezt orvosolná Dzsudzsák leigazolásával.

A lap szerint egyedül a pénz jelenthet gondot, a magyar szélső ára bizonyosan meghaladja a tízmillió eurót, ennyit pedig a HSV lehet, nem tud kifizetni.

Ezzel egy időben az olasz calciomercato.com is Dzsudzsák Balázs esetleges klubváltásáról ír: a lap szerint az Inter télen ismét kísérletet tesz a játékos megszerzésére. Az ajánlat 14 millió euró lehet.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik