Hírek

Dzsudzsák Balázst nem engedik

Több ajánlat is érkezett a Dinamo Moszkvához, de az oroszok vezetőedzőnek szüksége van rá.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az orosz Izvesztyija megírta, hogy több ajánlat is érkezett Dzsudzsák Balázzsal kapcsolatban a Dinamo Moszkvához, de Dan Petrescu vezetőedző visszautasította ezeket, mert ragaszkodik a magyar válogatott szélső középpályásához

A lap információi szerint az angol Liverpool, és West Ham United, az olasz Internationale, valamint a német Bayer Leverkusen érdeklődött komolyan honfitársunk iránt. Vörösbaranyi József menedzsert is megszólaltatták, aki elmondta, hogy Dzsudzsák jól érzi magát Moszkvában, és örül, hogy a Dinamóban futballozhat. Az iránta érdeklődő európai élcsapatokban minden játékos szívesen futballozna, de jelen pillanatban Balázs jövője a Dinamo vezetőinek kezében van. Maga a játékos is nyilatkozott, de ő is csak annyit mondott, hogy a télen mehetett volna a Liverpoolhoz, de jelenlegi klubja nem engedte el.

„Természetesen örülök, hogy vezető klubok érdeklődnek irántam, de eközben jól érzem magam a Dinamónál. Nagyszerű a kapcsolatom Dan Petrescuval, és most csak a Dinamóra összpontosítok” – mondta Dzsudzsák Balázs.

Az Izvesztyija szerint Dzsudzsák kulcsfontosságú játékosa Dan Petrescu csapatának, a román edző ezért ragaszkodik hozzá, és bár vannak jelöltek a posztjára, még nem találtak megfelelő megoldást.

Közben az olasz Internazionale egyik szurkolói honlapján is téma volt a játékos. Szerintük a milánóiaknál jelenleg nem számít elsőszámú opciónak Dzsudzsák megszerzése, de ha az új vezetőedző, Walter Mazzarri szeretné, akkor lépéseket tehetnek a megszerzéséért. Az ügyből akkor lehet konkrétum, ha a Dinamo Moszkva hajlandó kölcsönbe elengedni.

Olvasói sztorik