Hírek

Matrjoska-baba lett Dzsudzsákból

„A legnagyobb baba 11 kis Dzsudzsákot tartalmaz, egy egész csapatot ki tudok belőle állítani!”

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hetedik helyen zárt az orosz bajnokságban, így nem jutott nemzetközi szerepléshez Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva. A magyar játékos már hazautazott, s jelenleg szüleinél tölt néhány napot, Nyírlugoson, utána pedig irány a válogatott edzőtábora, hiszen június 6-án, csütörtökön este rendezik a Kuvait elleni barátságos mérkőzést, Győrben.

„Vége lett a bajnokságnak, hazajöttem a szüleimhez pihenni pár napot. Ahogy látjátok, nagy becsben tartják az eredményeimet! Köszönöm nektek a sok bíztató szót az elmúlt napokban, sajnálom, hogy a szezon vége nem sikerült olyan jól. Most pár napot itthon leszek, utána pedig irány a válogatott” – írja Dzsudzsák a Facebookon.

Ami a moszkvai napokat illeti, a focista egy speciális, ám Oroszországban hagyományosnak számító marketingfogásról is beszámolt…

„Készítettek a csapatnak speciális matrjoska babákat, amik annyira megtetszettek, hogy rendeltem belőle magamnak is. A legnagyobb baba 11 kis Dzsudzsákot tartalmaz, egy egész csapatot ki tudok belőle állítani!” – írja a válogatott középpályás.

Otthontartózkodása időszakában természetesen a DVSC csapatával edz Dzsudzsák Balázs. Szintén a Loki edzéseit látogatja Varga József, aki féléves németországi légióskodás után tért vissza. Ahogy a középpályás is nyilatkozta, még nem tudja, hogyan alakul a jövője, hiszen vannak ajánlatai külföldről.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik