Hírek

Dzsudzsák összetörte új luxusautóját

Az autópályán karambolozott a Lamborghinivel, de a játékos jól van, és ott lesz a válogatott edzőtáborában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az orosz Dinamo Moszkva válogatott labdarúgója vasárnap délután az M3-as autópálya 67-es kilométerénél szenvedett balesetet fekete Lamborghini Aventadorjával, amelyet mindössze két nappal korábban vásárolt. Az itthon tartózkodó és a csütörtöki, Kuvait elleni válogatott mérkőzésre készülő játékos valószínűleg Debrecenbe tartott a sztrádán – írja a Blikk.

Dzsudzsák a 240 ezer euróba (71 millió forintba) kerülő kocsival egy megcsúszó Renault-t akart megelőzni. A manőver közben irányíthatatlanná vált a gépjárműve és nekiment a pálya melletti földfalnak. A játékos mögött érkező luxus Mercedes sofőrje nem tudta kikerülni a Lamborghinit. A becsapódás után szemmel láthatóan nagyon összetört a focista autójának eleje és hátulja is. Úgy tudni, a szélső nem szenvedett komoly sérülést, a balesetet követően betétlapot cserélt a karambol másik résztvevőjével, de orvosi és rendőrségi segítségre nem volt szükség. A helyszín közelében láttak egy mentőhelikoptert, de az egy másik balesethez érkezett.

Az MLSZ közleménye

Dzsudzsák Balázs szerencsés kimenetelű balesetet szenvedett.

A magyar válogatott az M3-as autópályán összetörte az autóját, személyi sérülés nem történt a balesetben.

Vörösbaranyi József, a válogatott szélsőjének menedzsere az MLSZ honlapján elmondta: Dzsudzsák Balázs vasárnap délután egy bérelt autóval Budapestről tartott haza édesanyjához, amikor az M3-as autópályán, a megváltozott időjárási körülmények miatt balesetet szenvedett. A labdarúgó épségben szállt ki az autóból, a balesetben semmilyen sérülés nem történt, Dzsudzsák más közlekedőnek nem okozott kárt.

A futballista a szerencsés kimenetelű baleset után felhívta Egervári Sándor szövetségi kapitányt, és jelezte, hogy a megbeszéltek szerint a válogatott rendelkezésére áll. A délután folyamán az M3-ason több baleset is történt, volt, ahol mentőhelikopter szállította el a sérülteket, Dzsudzsák Balázshoz azonban – a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben – nem kellett segítséget hívni. A válogatott labdarúgó jelezte, hogy az ügyet lezártnak tekinti, a jövőben nem kíván foglalkozni a baleset részleteivel.

A balesetről készült képek ide kattintva megtekinthetők!

Olvasói sztorik