Nemzetközi foci

A Barca levadászná a Porto ászait

A katalánok Martínezt és Otamendit szemelték ki a keret megerősítésére.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Falcao örököse is a Barca kívánság-lisátáján

A Bola c. lap értesülései szerint a Barcelona megfigyelői is ellátogattak hétvégén a Porto-Nacional portugál bajnoki mérkőzésre, ahol a hazaiak két játékosára, a csatár Jackson Martíznezre és a védő Nicolas Otamendire voltak kíváncsiak.
Tata Martino a télen szeretné megerősíteni a keretét. A fő célpont egy megbízható középhátvéd lenne a keret megerősítésére, de szintén prioritást élvez a csatárposzt, ugyanis tehermentesíteni szeretné az utóbbi időben egyre több sérüléssel bajlódó Lionel Messit.
A 27 éves Martínezt korábban olyan csapatokkal hozták szóba, mint a Manchester United vagy a Real Madrid. Nem is meglepő. A kolumbiai támadót 2012 nyarán igazolták le a portugálok, nem sokkal azután, hogy honfitársa, Radamel Falcao az Atlético Madridhoz szegődött. Azóta 40 bajnokin 34-szer volt eredményes. Első szezonjában 26 találattal rögvest gólkirály is lett Portugáliában.
Otamendi 25 esztendős, 2010 óta a Porto játékosa, és az elmúlt három és fél szezonban több mint 150 tétmeccsen lépett pályára a klub színeiben, azaz abszolút alapembernek számít a „Sárkányoknál”.
A Barcelona akár 40 millió eurót is kiadhat a két játékosért.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik