Nemzetközi foci

Mascherano: Messinek nincs szüksége az Aranylabdára

A 29 éves középpályás szerint honfitársa így is, úgy is a világ legjobbja, mindegy, hogy idén is neki adják-e a díjat, vagy sem.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Javier Mascherano, az FC Barcelona argentin középpályása szerint Leo Messi számára érdektelen, ki kapja az idei Aranylabdát, mivel az újabb elismerés nélkül is boldog az élete.

A Liverpool korábbi játékosa hozzátette, lehet, hogy esek Cristiano Ronaldót, Frank Ribéryt, vagy Zlatan Ibrahimovicot esélyesebbnek tartják a trófea elnyerésére, ám ettől függetlenül még Messi marad a valaha volt legjobb játékos, akit életében látott.

„Messinek nincs szüksége az Aranylabdára ahhoz, hogy boldog legyen. Rengeteg dolog van az életében, amire büszke lehet, nem csak a futballról szól minden” – mondta a katalán klub sajtótájékoztatóján Mascherano.

„Nem különösebben foglalkoztat a gála. Nem szentelek túl nagy figyelmet az egésznek. Ha Messi nyerne, boldog lennék, mert egy jó barátomról van szó, de egyébként nem izgat.”

„Ez a szavazás az egész éves teljesítményről szól, nem csak a legutolsó egy, másfél hónapról. Messi a legjobb játékos, akit életemben láttam, és a legjobb, akit valaha is fogok” – tette hozzá a 29 éves labdarúgó.

Olvasói sztorik