Nemzetközi foci

Messi: Dimitar a Barcában? Lehetetlen!

Az argentin remek támadónak tartja Berbatovot, de a Barcelonában nem tudja elképzelni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Amint arról korábban a rangado.hu-n is beszámoltunk, spanyol és angol források szerint az FC Barcelona csapata szeretné szerződtetni Dimitar Berbatovot, a Fulham rutinos, bolgár válogatott támadóját.
A katalánok emblematikus figurája, Lionel Messi ugyanakkor amondó, nincs reális esélye annak, hogy a 32 éves csatár valóban csatlakozzon is a csapathoz.
„Sosem hallottam a pletykát, hogy Berbatov a Barcelonához igazolna. Igaz, ami igaz, egy remek játékos, akinek megvan a kellő tapasztalata nagy csapatokkal” – nyilatkozta Messi a TV7-nek.
„Nem az én dolgom, hogy bezavarjak a klub átigazolási ügyeibe, de azt hiszem, lehetetlen, hogy Dimitar csatlakozzon a Barcához” – tette hozzá az argentin játékos.
Berbatov 2012 nyarán igazolt a Manchester Unitedtól a Fulhamhez. A londoniaknál idén nyáron jár le a szerződése. Az idei szezonban 10 bajnokin csupán egy gólt jegyez.
A bolgár csatár neve csak egy a Tata Martino által összeállított állítólagos listán, amelyen több rutinos támadó is szerepel, többek között Miroslav Klose vagy éppen Oscar Cardozo.

Olvasói sztorik