Nemzetközi foci

Agüerót érdekelné a Barcelona

Az argentin klasszis szívesen játszana együtt Leo Messivel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A katalán Sport című napilap információi szerint hamarosan valóra válhat Lionel Messi, az FC Barcelona négyszeres Aranylabdás sztárjának a vágya, és a katalán klubhoz igazolhat honfitársa, Sergio Agüero.
A két argentin köztudottan remek barátságban van egymással, olyannyira, hogy Agüero fiának Messi, Messiének Agüero a keresztapja.
Érdekesség, hogy a katalánok nyáron már megpróbálták leigazolni a 25 éves támadót, a City azonban hallani sem akart az üzletről, miként a csatár sem mutatott túlzott hajlandóságot a klubváltásra.
A spanyol lap szerint Agüero a nyári tárgyalásokkal ellentétben már könnyebben hajlik a hívó szóra, a City pocsékul szerepel eddig a Premier League-ben, csupán nyolcadik helyen állnak tizenegy fordulót követően. A Barcelona ezzel szemben veretlenül vezeti a spanyol bajnokságot.
Az egyetlen kérdés az, Agüero hova férne be a jelenlegi Barcában, hiszen Neymar és Alexis Sánchez remek formájának köszönhetően a széleken, Messi miatt pedig középcsatárként sincs túl sok „hely” egy új igazolás számára a támadószekcióban.

Olvasói sztorik