Nemzetközi foci

“Messit elárulták! Távozni készül!”

A Barca ászát frusztrálja, hogy Neymar többet keres nála. Hiába egyeztek meg a béremelésről, a klub nem tartotta a szavát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Francois Gallardo, a spanyol Punto Pelota c. tévéműsor állandó szakértője hatalmas bombát robbantott legutóbbi nyilatkozatával. A FIFA- licences játékosügynök szerint Lionel Messi nyáron elhagyja az FC Barcelonát, ahol már 13 éves kora óta pallérozódik. A vélt búcsú oka pedig az, hogy az argentin úgy érzi, elárulta őt a klubvezetés.
„Egy hónapja megszakadt minden kapcsolat a Barcelona és Messi menedzsere között. Messi úgy érzi, elárulták őt, mivel két hónappal ezelőtt megállapodtak az új szerződése részleteiben, aztán ezt a klub nem tartotta be” – mondta Gallardo.
Hozzátette, a konfliktus alapját az adta, hogy a nyáron szerződtetett Neymar évi fizetése 17 millió euró körül van, míg Messié ettől, ha nem is sokkal, de elmarad.
A négyszeres Aranylabdás játékosnak a hírek szerint 18 millió eurós fizetést ígértek szeptemberben, ezt azonban a Barcelona jelenleg nem tudja vállalni. Nem úgy, mint az egyik „spanyolokkal szomszédos ország csapata” (Paris SG?), amellyel Messi állítólag már szóbeli egyezséget is kötött.
„A kialakult helyzet visszafordíthatatlan. Jövő februárban vagy márciusban a hivatalos tárgyalások is megkezdődhetnek” – tette hozzá Francois Gallardo, aki többek között a Gareth Bale-Real Madrid szerződést is elsőként harangozta be.

Olvasói sztorik