Nemzetközi foci

Ibra: a vb nélkülem mit sem ér!

A tíz legjobb aranyköpés a svéd klasszistól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Ibrahimovic nem csak a pályán, hanem azon kívül is egyedülálló személyiség, s ennek legtöbbször a sajtónak adott nyilatkozataiban is hangot ad. Íme Zlatan legújabb aranyköpése, alatta pedig az eddigi tíz legjobb.

„Egy dolog biztos, a világbajnokság nélkülem mit sem ér, nem érdemes várni rá.” – miután Svédország pótselejtezőn alulmaradt Portugáliával szemben.

„Csak Isten tudja…Épp vele beszélsz” – a Portugália elleni pótselejtezők előtt arra a kérdésre, ki jut ki a vébére.

„Szó sem lehet róla. Zlatan nem jár meghallgatásokra.” – így reagált, mikor az Arsenal próbajátékra hívta karrierje kezdetén.

„Semmit. Neki már van egy Zlatanja.” – arra a kérdésre, hogy mit vesz felesége születésnapjára.

„Egy sérült Zlatan komolya csapás bármelyik csapat számára.” – „Én vagyok Zlatan” című önéletrajzában írja.

„Gyere el a házamba és megtudod, meleg vagyok-e. És hozd el a húgodat is!” – mikor egy női riporter a szexualitásáról faggatta.

„Svéd stílus? Nem. Jugoszláv? Természetesen nem. Ez a Zlatan-stílus!” – arra a kérdésre, hogy gyökerei mennyiben befolyásolták a futball iránti megközelítését.

„Keresünk egy lakást Párizsban. Ha nem találunk, akkor veszek egy hotelt.” – 2012 nyarán, miután aláírt a PSG-hez.

„Először balra mentem, ő is. Aztán jobbra, ő is. Aztán megint balra, erre ő elment hot dog-ot venni.” – Stephen Henchoz-ról, a Liverpool védőjéről.

„Még nem találkoztam vele, de ha meglátom, feleségül veszem.” – arra a kérdésre, hogy kit tart a világ legszebb nőjének.

„A feleségedtől kellene megkérdezned.” – mikor egy újságíró az arcán látható karcolásokról faggatta.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik