Nemzetközi foci

Bendtner: irány a Barca vagy a Real!

A dán támadó az Arsenalba nem fér be, de a spanyol gigászoknál nem adná alább, ha már klubot vált.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Nicklas Bendtner nyilatkozatok terén legalább olyan erős, mint alsónemű szponzorokban…
Az Arsenal utóbbi években mellőzött csatára a Politiken c. lapnak elárulta, ha már klubot vált – és szinte minden jel erre utal –, akkor csakis olyan együtteshez hajlandó igazolni, ahol szent meggyőződése, hogy jól érzi majd magát. És hogy mely csapatok jöhetnek szóba? A lista egészen rövid…
„Ha szabadon választhatnék, hova igazoljak, akkor a Real Madridot vagy a Barcelonát választanám” – vetette oda a jelen helyzetében kissé megmosolyogtató választ Bendtner. „Nem a pénz a lényeg, ott akarok játszani, ahol jól érzem magam. Egy olyan csapatban, ahol onthatom a gólokat és még arra is van esélyünk, hogy nyerjünk valamit. Nem akarok a kispadon ülni, azt imádom, ha játszhatok – a lehető legtöbb meccsen” – tette hozzá a dán.
Bendtner 2005-ben mutatkozott be az „Ágyúsok” első csapatában, azóta 101 bajnokin 22-szer volt eredményes. Szerepelt kölcsönben a Birmingham Citynél, a Sunderlandnél és a Juventusnál is, azonban az elmúlt években többnyire súlyproblémáival, esti kimaradozásaival, balhéival és mind érdekesebb ábrázatával tudott az újságokba kerülni.

Olvasói sztorik