Nemzetközi foci

Arsenal: Kalou? Dzeko? Benzema?

Továbbra is csatárt keresnek az Ágyúsok.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Salomon Kalou a januári átigazolási időszakban visszatérhet a Premier League-be. A francia Lille támadója 2012 nyarán hagyta el a Chelsea-t, most pedig az Arsenal érdeklődik iránta.

A 28 esztendős elefántcsontparti játékos 2,5 millió fontért kerülhet Arséne Wenger együtteséhez, kivásárlási árként ez az összeg szerepel ugyanis a szerződésében.

Az Arsenalnak mindenképpen szüksége van egy támadóra, hiszen Podolski, Walcott, Oxlade-Chamberlain és Sanogo is sérüléssel bajlódik, így gyakorlatilag Giroud az egyetlen bevethető, épkézláb támadó az Ágyúsoknál, ám a sorozatos meccsterhelés miatt egyre fáradtabb.

Kalou 2012 januárjában már közel állt ahhoz, hogy aláírjon az Arsenalhoz, ám a felek nem tudtak megegyezni a támadó fizetésében, aki a Chelsea-nél heti 60 ezer fontot tett zsebre, ám az Ágyúsok ennek csak a kétharmadát ajánlották.

A nyáron egy másik Premier League-csapat, a West Brom is érdeklődött Kalou iránt, ám a csatár akkor kijelentette, hogy Franciaországban szeretne maradni.

Az Ágyúsok másik kiszemelte a csatárposztra a Manchester City játékosa, Edin Dzeko, akit az Arsenal mellett a Milan is szívesen látna soraiban.

A londoniak emellett kérték a Real Madridot, hogy tájékoztassák őket, ha el kívánják adni Karim Benzemát.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik