Nemzetközi foci

Reus a Premier League-ászok célkeresztjében

A német támadót az Arsenallal és a két manchesteri óriással boronálták össze.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Angol lapértesülések szerint hamarosan a szigetország egyik élcsapatához kerülhet Marco Reus, a Borussia Dortmund német válogatott labdarúgója. A 24 éves labdarúgó iránt az Arsenal, a Manchester City és a Manchester United is élénken érdeklődik – írja a Daily Star.
Reus esetleges távozása azután lett téma a nemzetközi sajtóban, hogy Hans-Joachim Watzke, a BVB általános igazgatója egy tévéinterjúban elárulta, a támadó szerződésében szerepel egy záradék mely alapján 29,4 millió fontnak megfelelő euróért cserébe bárki viheti.
“Ő az egyetlen játékos a jelenlegi keretünkben, akinek a szerződésében szerepel kivásárlási záradék” – tette hozzá a Sport 1-nek Watzke, aki épp az emlékezetes Götze-Bayern transzfert követően jelentette ki, többet egyetlen BVB-játékossal sem kötnek olyan szerződést, mely tartalmaz kivásárlási összeget. Nyáron a Bayern szemrebbenés nélkül fizetett ki a rivális kulcsemberéért 37 millió eurót.
A Times hozzáteszi, a United lépéselőnyben lehet a többi kérővel ellentétben, mivel a kivásárlási árnál ugyan kevesebbet fizetnének, de cserébe visszaengednék Dortmundba Shinji Kagawát, a BVB korábbi kiváló karmesterét, aki 2012-ben igazolt el onnan.
Reus az előző idényben 19 góllal segítette a BL-döntőig menetelő sárga-feketéket, míg idén 18 tétmeccsen már tíz találatnál jár.

Olvasói sztorik