Nemzetközi foci

Kagawa visszatér a Bundesligába?

A United japán középpályása nem tudott kibontakozni a Premier League-ben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A jelek szerint télen visszatérhet a Bundesligába Sinji Kagawa, a Manchester United utóbbi időben kevés játéklehetőséget kapó középpályása. A 24 éves labdarúgó tavaly nyáron igazolt a Borussia Dortmundtól a Manchester Unitedhoz, ám ott első idényében csupán 20 bajnokin lépett pályára. Idén ennél is rosszabbul áll a szénája, David Moyes-tól két alkalommal kapott lehetőséget a Premier League eddigi kilenc fordulójában.
Kérőben nincs hiány: Kagawát korábbi csapata a Borussia Dortmund is szívesen látná, de a Vfl Wolfsburg is bejelentkezett érte, derül ki a “Farkasok” sportigazgatójának, Klaus Allofsnak a szavaiból.
“Szeretnénk olyan igazolásokat, mint amilyen Luiz Gustavóé volt. Minőségi játékosokat szeretnénk igazolni, nem pedig összevissza vásárolgatni. Korai lenne még ígérgetésekbe belemenni, de mindenki láthatta, hogy Kagawa milyen remek futballista. Ha megszerezhető, megpróbáljuk majd leigazolni” – nyilatkozta a sportvezető, aki kitért a Chelsea-ben szintén mellőzött belga, Kevin de Bruyne esetleges megszerzésére is.

Olvasói sztorik