Nemzetközi foci

A Chelsea fiatalja a Wolfsburgban kezdheti újra

A Bundesligában folytathatja karrierjét a Mourinho által mellőzött középpályás.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Klaus Allofs, a német Bundesligában szereplő Wolfsburg általános igazgatója néhány napja a Sky Deutschlandnak adott nyilatkozatában elárulta, örömmel szerződtetnék Kevin de Bruyne-t a Chelsea-től.
A 22 éves belga középpályás az utóbbi időben nem kap szerepet a londoni együttest irányító José Mourinhótól, aki még a Steaua Bukarest elleni BL-mérkőzés kapcsán kijelentette, elégedetlen futballistája hozzáállásával.
A WAZ az ügy kapcsán megszólaltatta De Bruyne ügynökét, Patrick de Kostert is.
“Ha Kevin számára új klubot kell keresnünk januárban mindenképpen felkeressük majd a Wolfsburgot” – nyilatkozta a menedzser. “Nem hiszem, hogy büntetésként kéne felfogni azt, hogy Kevin az U21-es csapathoz került. Ez gyakran elő szokott fordulni Angliában más játékosokkal is” – tette hozzá De Koster.
A cikkből kiderül, Dieter Hecking, a Wolfsburg edzője már nyáron is megpróbálta megszerezni a belga válogatott futballistát a Chelsea-től, ám az angolok akkor elutasították a megkeresését. De nem csak a “Farkasokét”. A Bundesliga-rivális Werder Bremen is koppant, annak ellenére is, hogy az előző idényben még ott focizott De Bruyne.
“Arra, hogy kivásároljuk semmi esélyünk nem volt, de szerettük volna, ha kölcsönben még egy évre visszatérhet hozzánk. Ennek a lehetőségnek még mindig örülnénk!” – árulta el Thomas Eichin, a brémaiak klubmenedzsere.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik