Nemzetközi foci

Mourinho kiakadt Bukarestben

A "Különlegest" egy újságírói kérdés borította ki. A tárgy a mellőzött De Bruyne volt...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Amint arról beszámoltunk, az angol sajtóban szárnyra kapott a pletyka, miszerint Kevin de Bruyne, a Chelsea belga válogatott futballistája januárban távozhat a klubtól, miután José Mourinhótól nem kap elég lehetőséget.A 22 esztendős futballistát a portugál tréner Bukarestbe, a Steaua elleni BL-találkozóra már magával se vitte. Az egyik angol újságíró a mérkőzést megelőző, hétfő sajtótájékoztatón De Bruyne kapcsán érdeklődött…
“Hát ez fantasztikus – fakadt ki Mourinho a kérdést hallva -, legalább Juan Matáról most senki nem kérdez! Maga három héten át csak Juanról beszélt, most meg Kevinről kérdez! Mindig azok iránt érdeklődik, akik nem játszanak. Egyszerűen nem került keretbe. Ez van, én döntöttem így, igen. Csak tizenegy játékos játszhat egyszerre, és én döntöm el, ki az, aki pályára kerül a játék és az edzésmunka alapján” – fogalmazott a tréner.
“Én igyekeztem végig őszinte lenni. Őszinte voltam Juannal, ő megtette a tréningeken, amit kértem, aztán játék közben is, és lásd, most játszik is. Kevin hozzáállásával elégedetlen vagyok, nem tetszett a Swindon elleni teljesítménye és az sem, ahogy az edzésen dolgozott. Most otthon maradt, de ez nem jelenti azt, hogy nincs esélye változtatni!” – zárta rövidre a kioktatást a “Különleges”.

Olvasói sztorik