Nemzetközi foci

Benítez megmentené Matát a kispadkoptatástól

A Mourinho által mellőzött spanyol középpályást a Napoli vinné, de a Barcelona érdeklődéséről is hallani...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Bizonytalan Juan Mata jövője a Chelsea-nél. Az Európa Liga győztes együttes spanyol középpályása José Mourinho érkezésével elveszítette helyét a kezdőben, az elmúlt öt fordulóban csupán kétszer lépett pályára a Premier League-ben, és összesen 122 percet töltött játékban.
A hírek szerint Mata korábbi londoni trénere, az EL-menetelés során a spanyollal végig kezdőként számoló Rafa Benítez nyújthat segítő kezet a labdarúgónak. A Napoli trénere januárban Olaszországba csábítaná korábbi kedvencét – írja a Mirror.

A Napoli mellett korábban a két spanyol gigász, a Barcelona és a Real Madrid érdeklődéséről is hallani lehetett. A spanyol sport.es értesülései szerint a katalánok Fernando Torrest is megszereznék legkésőbb jövő nyáron a Chelsea-től.

A Mata-esetet már most sokan az emlékezetes, januári Mourinho-Casillas afférhoz hasonlítják. A 150-szeres spanyol válogatott hálóőr azóta sem tudta visszaszerezni helyét a Real Madrid kezdőjében.

Olvasói sztorik