Nemzetközi foci

Messi visszautasította a kézfogást a Rayo bekkjével

Baena ugyan nyújtotta a kezét, ám az argentin tovább ment, mint aki észre sem vette. A spanyol sajtó eddig titokban maradt afféron rugózik.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A Barcelona argentin sztárjára, Lionel Messire nézve nem túl hízelgő az a videó, ami a Rayo Vallecano-Barcelona (0-4) mérkőzés kapcsán jelent meg a spanyol médiában.

A helyi sajtó két napja azon csámcsog, vajon a négyszeres aranylabdás, és Raúl Baena, a hazaiak védője miért nem fogott kezet egymással a kezdés előtt. A felvételen ugyanis jól látszik, bár a Vallecano játékosa nyújtja a kezét Messi felé, az argentin tovább sétál, mint aki észre sem vette azt. https://www.youtube.com/watch?v=RnK7jfXuzMk#t

A történet odáig fajult, hogy Baena hétfőn már hivatalos közleményt adott ki a Rayo honlapján.
“Csakhogy tisztázzuk az esetet, mert számos lap írta azt, hogy én nem nyújtottam felé kezet. Ez nem igaz, mi játszottunk hazai pályán, azaz ők jöttek kezet fogni. Tisztán látni, hogy én nyújtottam a karomat, ám ő elhaladt mellettem, mire természetesen visszahúztam a kezem. Ilyen egyszerű a történet” – szögezte le Baena, aki korábban a katalánok városi riválisánál, az Espanyolnál futballozott.
“Lehet, hogy észre sem vette, én nem tudom. De mindegy is, nem olyan fontos ez a történet, mint ahogyan azt a sajtó tálalja” – tette hozzá a 24 esztendős labdarúgó.

Érdekesség, hogy Baena a mérkőzésen épp egy Messi ellen elkövetett szabálytalanságért kapott sárgát. A találkozón az argentin klasszis nem talált be, a Barcelona góljait Pedro (3) és Fabregas jegyezte.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik