Nemzetközi foci

Pires: Özillel bajnok lehet az Arsenal!

Az "ágyúsok" korábbi francia középpályása szerint a német labdarúgó szerződtetése garancia lehet az Arsenal sikerére.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Az Arsenal a Stoke City hétvégi legyőzésével a Premier League tabellájának élére ugrott, amire hosszú ideje nem volt már példa. Az “ágyúsok” legutóbb majd’ tíz éve, a 2003/2004-es idényben emelhették legutóbb magasba az angol bajnoki serleget.
A hétvégi sikerben kulcsszerepet játszott a nyáron a Real Madridtól 50 millió euró ellenében megszerzett német középpályás, Mesut Özil, akiről a klubikonnak számító francia, Robert Pires is remek véleménnyel van.
“Egy kiváló játékos, az érkezésével még stílusosabbá, még hatékonyabbá válhat az Arsenal játéka. Remek igazolás” – idézi a goal.com a 39 éves egykori labdarúgó nyilatkozatát, aki 2000 és 2006 között viselte a londoniak szerelését.

“Hogy bajnok lehet-e idén a csapat? Minden esélyük megvan rá! A fiatal játékosok kezdenek beérni, míg Özillel a csapat közepén kreativitásban sem lehet hiány. Remek kis mix állt össze idénre Arséne Wenger keze alatt” – tette hozzá Pires.
Az “ágyúsok” a nyitófordulóban az Aston Villától kikaptak ugyan, ám azóta hibátlanul menetelnek, a Fulham, a Sunderland és a Stoke ellen egyaránt 3-1-re győztek, míg a Tottenhamet 1-0-ra verték.

Olvasói sztorik