Hírek

Máris távozhat a Chelsea belga reménysége

Köteles korábbi csapattársa a tartalékokkal edz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Néhány hónappal azután, hogy José Mourinho sem a Dortmundhoz, sem a Bayer Leverkusenhez nem engedte el, Kevin de Bruyne mégis távozhat a Chelsea-től. A londoniak 22 éves belga labdarúgója legutóbb a Werder Bremen együttesében futballozott kölcsönben, majd a portugál trénertől nyáron ígéretet kapott arra, bizonyítási lehetőséghez jut majd a kék-fehéreknél is.

Ehhez képest hat forduló alatt csupán három meccsen lépett pályára csereként, és összesen 132 percet töltött játékban. Ezt pedig kevesli a 2012-ben a Genktől igazolt belga.
Mourinho hétközi, Steaua Bukarest elleni, idegenbeli BL-mérkőzésre már el se viszi magával De Bruyne-t, aki így három napig a Chelsea U21-es együttesével tréningezik majd.
De Bruyne nagyon szeretne ott lenni a belga válogatottal a brazíliai világbajnokságon, ennek érdekében pedig jóval többet szeretne játszani, így a football365.com beszámolója szerint télen klubot vált.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik